avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

Am inchiriat un apartament ,am contract facut ,dar m am bazat pe cuv dat al propietarului si acum ,ar trebui sa am apartament cu masina de spalat ,microunde si mobilat ,dar am un apartament in care mi am adus eu microunde ,masa si alte lucruri care trebuia sa le am ,si proprietarul ma amana la nesfarsit ca mi va aduce masina de spalat care trebuia sa o am ,dulapul pe care l a luat motivand ca era vechi si mi face altul ,frigiderul nu merge ,si are datorii la intretinere ,lumina ,cablu ,lucruri de care nu mi a spus ,pana nu am primit facturile eu.Eu am platit chiria la zi ,dar nu mai vreau sa fiu bataia lui de joc ,mai ales ca am contract ,platesc tot eu impozitul ,si vreau sa stau aici ca nu sunt genul primbaret,e prima data cind stau cu chirie ,nu vreau sa fie un sir lung de chirii....As fi recunoscatoare pentru orice sfat primit ,cum sa l fac sa se tina de cuvant ?! Va rog...astept sfaturi.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: llavys , utilizator 23:07, 24 August 2011
Cautali un alt apartament care sa va ofere confortul necesar de la inceput.
M as muta ,doar ca nu am gasit un apartament care sa fie intr o zona care sa nu fie prea departe de locul meu de munca si de cel al iubitului meu , deja facem aproximativ o ora el ,si eu o ora si ceva....nu vreau nici sa stau cate 4 h doar pe drum ...:( exista vreun argument legal prin care el sa se tina de ce am stabilit ,de contract ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
llavys, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere lucfelice lucfelice Buna seara, vreau sa dau in chirie apartamentul meu. Am gasit chiriasi dar tinand cont ca nu ii cunosc, as vrea sa imi protejez apartamentul si bunurile din ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat. danielhustiu danielhustiu Buna seara. Pe scurt, de la data de 3.05.2011 m-am mutat cu chirie intr-un ap., unde am incheiat un contract pe un an. Acum 2 saptamanii raman blocat pe ... (vezi toată discuția)
Chirias PaiuCatalina PaiuCatalina Buna seara,as dori si eu niste informati daca ma puteti ajuta...eu stau in chirie de cateva luni i-ar proprietara i-si cam bate joc de mine.Am 20 de ani si ... (vezi toată discuția)