avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declararatia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declararatia 112

Buna dimineata, am si eu o problema. Am depus de vreo 3 saptamani la finante o cerere pentru utilizarea unui certificat digital, mi-au spus de acolo ca in maxim 3 zile o sa primesc pe mail o confirmare sau ceva de genul si bineinteles ca nu am primit nimic. Am sunat ieri sa intreb ce se intampla si mi-au spus ca nu e nevoie sa astept confirmarea, pot sa depun declaratia ca ei ne-au integistrat. Am incercat sa trimit declaratia si cand imi cere sa ma autentific imi apare mesajul "va rugam sa furnizati o adresa valida de certificat de client" . Care este problema? Ce pot sa fac?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters170028 , utilizator 15:27, 23 August 2011
Cand ajungeti la pasul Address......GO, nu dati click pe GO, ci mai jos, pe "Declaratie 112 (unica) pentru contributii sociale" si o sa puteti merge mai departe.
Dupa ce intru pe adresa: [ link extern ] ...:(

Intra cu Internet Explorer, sigur o sa mearga . Aceeasi pb am avut si eu si tocmai am reusit asa, dupa multi nervi si telefoane la anaf, unde nimeni n-a stiut sa ma ajute. Succes!
Multumesc, am reusit intr-un final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 -ajutor! irina_nico09 irina_nico09 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde gresesc...azi am facut o declaratie 112 si am semnat-o digital,toate bune.Cand sa o depun pe e-guvernare.ro imi apare ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pentru martie anaf piciul piciul incerc de ceva timp sa depun o decl. 112 pe e-guvernare si nu reusesc. aveti idee de ce? am certif. digital valid nu fac prima oara si totusi am instalat o ... (vezi toată discuția)