avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor declaratia 112 -ajutor!
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

declaratia 112 -ajutor!

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti unde gresesc...azi am facut o declaratie 112 si am semnat-o digital,toate bune.Cand sa o depun pe e-guvernare.ro imi apare urmatorul mesaj: please provide a valid client-certificate. a avut cineva aceasta problema? tokenul meu este ok, conectat si valid. unde as putea gresi? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:49, 20 Octombrie 2011
Eroarea apare deoarece certificatul digital nu este disponibil pentru autentificarea utilizatorului. Cele mai frecvente cauze sunt:

1. Tokenul nu este introdus în unitate.
2. Certificatul nu este importat în Internet Explorer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararatia 112 ContSters170028 ContSters170028 Buna dimineata, am si eu o problema. Am depus de vreo 3 saptamani la finante o cerere pentru utilizarea unui certificat digital, mi-au spus de acolo ca in ... (vezi toată discuția)
112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 318 rambursare tva stat membru ioanaep ioanaep Buna ziua, am completat declaratia 318 privind rambursarea tva-ului din statul membru. Pentru a vedea starea declaratiei trebuie sa ne logam pe site-ul anaf ... (vezi toată discuția)