avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu vrea sa primeasca notificarea de reziliere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu vrea sa primeasca notificarea de reziliere

Buna ziua,

Am trimis prin curier notificare de reziliere a unui contract de administrare de imobil unui SRL. Ei stiind ce e in plic (le spusesem cu citeva zile inainte ca vom rezilia) au REFUZAT golaneste primirea scrisorii prin curier.
Ce alte variante legale (adica recunoscute de instanta) avem ca sa reziliem contractul cu ei?
Firma de curierat ne-au dat deja in scris refuzul lor dar ce altceva putem face?
Nu stim sigur daca angajatii lor de pe aici au contract de munca cu ei ori ba, noi am auzit ca nu si atunci poti da unuia ca asta asa un document?
Nu mai doresc sa comunice cu noi in perioada asta insa banii pe august ii vor dori.
Eu o sa le trimit sarcini de facut prin e mail ca de obicei. Sau mai bine sa le dau cu semnatura de primire?
greu...

Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 15:32, 23 August 2011
folositi-va de refuzul primirii consemnat de angajatul curierului rapid, dati un exemplar de pe notificarea rezilierii si unui angajat de-al lor, cu mentionarea numelui, prenumelui, functiei detinute de acesta si semnatura de primire (daca e legal angajat sau nu e treaba lor). Fiti singur ca avand aceste doua dovezi de transmitere a notificarii de reziliere, sunteti acoperit in instanta, daca vor dori sa va dea in judecata!
Transmiteti notificarea de reziliere prin executor judecatoresc.
Din pacate toti banii sunt la ei, nu vor sa dea socoteala lor si nici din bani nnu vor sa dea asa ca nu ne permitem executor.
Termenul curge de la data documentului nostru, nu? Ei au refuzat primirea, treaba lor.
SE notifica prin institutia de stat a Executorului judecatoresc!....doar cand exista preavizul de reziliere legal acordat=denuntarea de contract sau prin instanta!
d-le Costica ,aveti posibilitatile :
- expedierea prin curierat , pe ca ati facut-o , DAR , confirmarea de refuz data de c u r i e r a t , are semnatura cu numele si pronumele persoanei caRE A REFUZAT ,ce calitate are acest angajat - eventual un martor- si stampila pe refuz ?! , daca D A ,dtr santeti exonerati de raspunderea necontiniutati contractului si sistati legaturile comerciale sau de serviciu - unde va incadrati ! ? , PENTRU EFECTUL intrari in posesie a banilor ce vi se cuvin -am inteles ca ati avea blocati - urmati calea instantei civile sau penale ,cum doriti.
- incercati o conciliere = s c r i s a =.
- expediati prin posta , cu A.R. DE PRIMIRE , corespondenta .
- a c t i u n e in instanta , daca nu accepta tacit notificarea de incetare a contractului ,pretinzad drepturi banesti de la dtr.
=D> bafta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc in sector 2. am vecini pe scara care fizic ... Dianaaaaa3107 Dianaaaaa3107 Buna ziua! Locuiesc in sector 2. Am vecini pe scara care fizic nu mai locuiesc aici de ani. Au dreptul sa își păstreze locul de parcare dacă nu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Notificare - incetare cim Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o situatie : in urma angajarii unei doamne cu contract pe perioada determinata de o luna in care se mentioneaza ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare contract de munca in perioada de proba din initiativa angajatului cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, Am intocmit un model de notificare si vreau sa va intreb daca mai trebuie aprobata, semnata si stampilata de angajator. Este suficient sa-i dau un ... (vezi toată discuția)