avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale CERTIFICAT FISCAL
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

CERTIFICAT FISCAL

Pentru radierea unui autoturism trebuie neaparat sa obtin un certificat fiscal din care sa reiasa ca nu am datorii la stat,sau trebuie sa obtin un certificat fiscal numai pentru acel autoturism ca are toate taxele platite la zi.
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
GIOVY, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:53, 23 August 2011
Numai pentru auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism Dethdealer Dethdealer buna ziua, in anul 2012 am vandut un autoturism avariat catre o firma din Onesti la data respectiva un avocat s-a ocupat de radierea autoturismului de la Taxe ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala fara radiere din circulatie? Z4nder Z4nder Am radiat fiscal un autoturism proprietate personala acesta fiind dus la Remat. Ce lege ma obliga sa fac radierea si din circulatie? Dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)
Problemă radiere autoturism lucky81kta lucky81kta Vă salut. Am și eu o problemă la care sper să găsesc o rezolvare cu ajutorul dumneavoastră. În anul 2014, în urma unui accident am considerat că ... (vezi toată discuția)