avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere autoturism

buna ziua, in anul 2012 am vandut un autoturism avariat catre o firma din Onesti la data respectiva un avocat s-a ocupat de radierea autoturismului de la Taxe locale Giurgiu. am dat firmei certificatul fiscal si fisa de radiere iar acum in 2014 ma trezesc ca masina nu este radiata si culmea una peste alta imi cer si toate documentele necesare radierii (contract VC, fisa de radiere, certificat fiscal, e.t.c.) , am pus la dispozitia lor DITL GIURGIU copie CV stampilat de firma la care am vandut auto, CUI firmei (copie), copie certificat de distrugere si copie la fisa de radiere cu stampila DITL GIURGIU si imi raspund ca ei nu au in evidenta un certificat fiscal in data respectiva emis pentru mine si ca prin urmare tranzactia de VC este nula si actele de vanzare de asemenea. copie de pe certificatul fiscal nu mai am si nici astia de la firma unde am vandut-o nu il mai au ca ia durut la basca ... #-o intrebarea mea este daca pot face ceva sa radiez auto in conditiile astea si daca poate sa ma ajute cineva cu un text de lege din care sa reiasa cand si cum se avizeaza fisa de radiere. Cu multe multumiri Mihai.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:25, 27 Iunie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti auto ca urmare a instrainarii
In baza declaratiei notariale,solicitati radierea pe proprie raspundere la autoritatea fiscala
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate radia un autovehicul vandut la care nu se mai gaseste posesorul ? Pilu Pilu Buna ziua. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: O cunostinta de-a mea, in urma cu vre-o 5 ani a vandut un autoturism unei persoane, careia i-a dat ... (vezi toată discuția)