buna ziua, in anul 2012 am vandut un autoturism avariat catre o firma din Onesti la data respectiva un avocat s-a ocupat de radierea autoturismului de la Taxe locale Giurgiu. am dat firmei certificatul fiscal si fisa de radiere iar acum in 2014 ma trezesc ca masina nu este radiata si culmea una peste alta imi cer si toate documentele necesare radierii (contract VC, fisa de radiere, certificat fiscal, e.t.c.) , am pus la dispozitia lor DITL GIURGIU copie CV stampilat de firma la care am vandut auto, CUI firmei (copie), copie certificat de distrugere si copie la fisa de radiere cu stampila DITL GIURGIU si imi raspund ca ei nu au in evidenta un certificat fiscal in data respectiva emis pentru mine si ca prin urmare tranzactia de VC este nula si actele de vanzare de asemenea. copie de pe certificatul fiscal nu mai am si nici astia de la firma unde am vandut-o nu il mai au ca ia durut la basca ... #-o intrebarea mea este daca pot face ceva sa radiez auto in conditiile astea si daca poate sa ma ajute cineva cu un text de lege din care sa reiasa cand si cum se avizeaza fisa de radiere. Cu multe multumiri Mihai.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti auto ca urmare a instrainarii
In baza declaratiei notariale,solicitati radierea pe proprie raspundere la autoritatea fiscala
Succes !
Radiere auto fiscal
alexz0ne
Buna ziua,
Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)