avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot avea dreptul la indemnizatie crestere copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot avea dreptul la indemnizatie crestere copil?

sunt studenta la ifr in anul 2 daca ma transfer la zi sau ma inscriu la o facultate la zi si intre timp dau nastere unui copil beneficiez de indemnizatia de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: vasilescu costel , utilizator 12:37, 23 August 2011
Pot primi indemnizatie mamicile care in ultimele 12 luni anterioare nasterii au urmat cursurile de zi ale invatamntului preuniversitar si universitar, organizat potrivit legii, frecventate fara intrerupere.
Ultima modificare: Marți, 23 August 2011
vasilescu costel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului pentru mame studente la zi Ioana B. Ioana B. Sunt studenta in anul 2 la zi si in luna aprilie anul urmator (2011) trebuie sa nasc.As dori sa stiu daca , conform legii in vigoare, voi primi indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dandolar dandolar buna ziua! imi poate spune cineva daca o studenta poate primi indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani (daca naste in timpul studentiei) asa cum primesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna ziua As avea si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului, si anume: sunt insarcinata in 7 luni si tocmi am terminat ... (vezi toată discuția)