avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fisa postului

cum pot opri un coleg "influent" fara functie de conducere sa inceteze cu hartuirea la locul de munca ?.concret acesta face orice de la denigrare pana la sabotare pentru a demonstra conducerii ca nu pot sa indeplinesc toate atributiile din fisa astfel incat a propus (fiind cu influenta) conducerii sa imi modifice fisa postului asfel incat unele atributii sa ajunga la o colega" agreata "de el . pecizez ca indeplinirea corecta a acestor atributii sunt o piedica in calea lui in asi creea unele avantaje materiale ceea ce il determina sa foloseasca orice metoda pentru asi realiza scopul. suntem functionari publici , lucram la compartimente diferite , avem fuctii de executie si cu toate aceste cu de la sine putere executa atributii de conducere nestingherit.(persoana a detinut functie de conducere o perioada indelungata) .situatie nefericita pentru mine dar reala. pot iesi din ea?
Cel mai recent răspuns: piticul , utilizator 09:42, 24 August 2011
explicati situatia in scris, conducerii institutiei, si condimentati aceasta scrisoare, cu fapte concrete, pe care spuneti ca le face "amicul" dvs. :)
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post tora68 tora68 lucrez in administratia publica locala, si asi dorii sa fac transformare post , personal contractual. Colegul este functionar, si vreau sa fie incadrat ca ... (vezi toată discuția)
Sunt sarcini ale salariatului sau ale conducerii ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre vrea sa transmita catre Consiliul judetean un Plan de acţiune şi calendarul implementării ... (vezi toată discuția)
Munca la negru? ianstef ianstef Buna ziua Doresc sa va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat la o firma multinationala cu contract de munca pe perioada nedeterminata, conform ... (vezi toată discuția)