avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transformare post
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transformare post

lucrez in administratia publica locala, si asi dorii sa fac transformare post , personal contractual. Colegul este functionar, si vreau sa fie incadrat ca si sofer .
pt functia de sofer , trebuie indeplinite anumite conditii?
mentionez ca va fi sofer doar la categ.B, va conduce doar autoturism, 5 locuri.
are permis de conducere de 18 ani.
este permisa o astfel de transformare post? bineinteles cu aprobarea Cons.local
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 22:23, 21 Februarie 2013
nu inteleg de ce vreti sa+i transfomrati postul , cand ii puteti modifica fisa postului cu atributiuni de sofer, mai ales ca este asa de greu sa devii functionar public.
Daca ii modifica fisa postului cu atributii de sofer sigur nu mai are prerogative de putere publica.
vrem sa facem transformarea de post pentru ca incadrarea la functia sofer este mai mare decat ca functionar . nu vreau sa devina functionar public, asa cum am precizat in mesaj anterior este personal contractual. nu ai nici un avantaj sa fii functionar public, eventual numai piedici.
Citez "colegul este functionar ...", daca nu este functionar, ce transformare sa faceti, ce functie detine in momentul de fata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare unui post de functionar public Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Buna ziua, Sunt angajat la primarie in compartimentul investitii si proiecte europene, iar incadrarea mea este ca personal contractual (studii medii), desi am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin din angajat contractual, functionar public? GheorgheIleana GheorgheIleana Sunt angajat contractual- psiholog la Directia pentru Protectia Copilului si as vrea sa devin functionar public...in speranta unui transfer la alta directie ... (vezi toată discuția)
Din personal contractual, functionar public zoard zoard Buna ziua ! Sunt angajat la o primarie comunala, din 2008 referent III, personal contractual, cu un salariu de 648 lei, dupa 1 ian 2010, conform Legii ... (vezi toată discuția)