avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal

Buna ziua
o societate de contabilitate, care in baza contractului de prestari servicii contabile incheiat cu un client a efectuat si pina acum toate lucrarile legate de personal , inclusiv transmiterea revisalului, mai poate face acest lucru conform noilor reglementari privind transmiterea revisal-ului?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: stelach , utilizator 09:53, 25 August 2011
Am inteles, aceasta ramane o problema de clarificat. Eu in schimb mai am nelamurirea daca societatea de contabilitate trebuie sa fie autorizata de itm , ca prestator de servicii pentru completarea si transmiterea revisal-ului.
Este suficient ca societatea de contabilitate care are contract de prestari servicii contabile in derulare sa incheie acum cu un act aditional pentru aceasta parte de resurse umane , fara alte modificari. Va multumesc mult pentru ajutor.
Nu se autorizeaza nimic de catre ITM , angajatorul va depune la ITM acea adresa de informare prevazuta de pct.10 din Ordinul nr.1918/2011 , insotita de documentele prevazute la pct.11 din acelasi Ordin.
Multumesc mult. O zi frumoasa va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii resurse umane roxana69 roxana69 Ce cod CAEN trebuie sa aiba o societate care se doreste sa activeze in domeniul resurselor umane (Revisal, contracte,acte aditionale, etc). Societatea trebuie ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru transmitere revisal ludeea ludeea Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia urmatoare. Pana la aparitia legii 500/2011 revisalul era transmis de firma care ne tine ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)