avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract de vanzare cumparare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati. Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare in care o clauza suna astfel: "Pretul vanzarii este de __________ lei, suma care se achita astfel:
1. avans astazi, la data incheierii prezentului contract, in suma de __________ lei;
2. restul de suma la data autentificarii." Am nevoie de un model deoarece restul de suma se va achita inainte de data autentificarii contractului. Ce act am nevoie pentru a stipula ca s-a achitat restul de suma.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:22, 23 August 2011
Declaratie notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare fara efectuare plata maria1123 maria1123 Buna ziua, As dori sa stiu ce implicatii juridice are urmatoarea situatie. Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru a achizitiona un teren. ... (vezi toată discuția)
Model pact de preferinta elena_yoz88 elena_yoz88 buna ziua.am nevoie de un model de pact de preferinta(un exemplu).ma poate ajuta cineva,caci nu gasesc nicaieri.va multumesc.elena_yoz88@yahoo.com (vezi toată discuția)
Exemple de antecontracte kitty_nadina kitty_nadina Buna! Sunt studenta la drept in anul al III-lea si as avea nevoie sa imi trimiteti 3 modele de antecontracte, cu titlu de exemplu: 1. o promisiune ... (vezi toată discuția)