avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casa de stat de la primaria sect 2
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casa de stat de la primaria sect 2

buna ziua.cum as putea obtine o casa cu chirie de stat de la primaria sect 2?cine are dreptul la asa ceva? exista o anumita regula de a putea obtine o casa cu chirie de la primaria secr 2? mentionez ca suntem o fam 5 persoane . eu sunt casnica iar sotu l meu este sofer pe duba[de transport marfa]in bucuresti fara carte de munca. ce posibilitate am avea ca sa ne inscriem la primarie secr 2 mai ales ca nici unul din noi doi nu are carte de munca si chiriile sunt ft scumpe la cel privat.nu stiu ce sa fac pt ca unde am stat in bucuresti am stat cu chirie de cand suntem impreuna de 17 si ceva si sotul meu e si bolnav si nu stiu cat o sa poata sa munceasca ca sa plateasca chiria la acest apartament unde stam cu chirie in sect 2 fara contract de inchiriere fiindca propietarul apartamentului nu ne-a facut asa ceva de cand stam aici de 11 luni. eu am domiciliul tot in sect 2 dar la alta adresa.pot sa obtin locuinta de la primarie ca e mai ieftina sau nu? va mult mult pt un eventual raspuns din partea dvs .toate cele bune va doresc
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 22:20, 23 August 2011
Sansele Dvs. de a obtine o locuinta sociala sunt foarte mici. Cred ca este mai indicat sa va ganditi la o solutie mai buna, sa gasiti un loc de munca care sa va asigure si locuita pt. familie, undeva la o ferma, sau la un patron, unde sa lucreze si sotul ca sofer . Multa bafta !
mergeti la Primaria sectorului 2 la Serviciul spatiu locativ si intrebati acolo. ei sunt in masura sa va spuna daca puteti depune dosarul de locuinta sociala sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa sociala ContSters180134 ContSters180134 buna seara.As dori sa va intreb daca pot sa obtin o locuinta sociala in sect 2 .SU\ntem o familie de 5 persoane,eu fiind casnica iar sotul distribuitor ... (vezi toată discuția)
Alocatia de sustinere a familiei toadermarina toadermarina Buna ziua .am si eu o intrebare .sotul meu cat se curand a fost la spital si la operat pt a treia oara. are tumoare maligna la vezica urinara si e acasa nu ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. am inchiriat un apartament cu 3 camere privat nemobilat undeva in sect 2. vreau sa stiu daca propietarul apartamentului ne va face contractul de ... (vezi toată discuția)