avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actiune in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actiune in instanta

Se poate deschide o singura actiune in instanta care sa aiba mai multe subiecte ?Ex:neplata salariului, desfacere contract de munca, pontare ilegala in CFP, refuzul platii concediului medical, etc...sau pentru fiecare cauza trebuie proces separat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 23 August 2011
O singura actiune in care solicitati toate acestea.
Sarcina probei apartine angajatorului si o astfel de actiune este scutita de plata taxei de timbru.
Mult succes
Rentzu a scris:

Se poate deschide o singura actiune in instanta care sa aiba mai multe subiecte ?Ex:neplata salariului, desfacere contract de munca, pontare ilegala in CFP, refuzul platii concediului medical, etc...sau pentru fiecare cauza trebuie proces separat ?

Se poate depune o singura cerere de chemare in judecata care sa cuprinda mai multe capete de cerere ... actiunea o veti depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.

Aveti grija la termenele de prescriptie referitoare la fiecare capat de cerere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai legale kinguci kinguci Buna ziua,am o intrebare,care sunt demersurile legale pentru a-mi recupera ultimile salarii de la fostul meu angajator?Eu mi-am dat demisia in data de ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire !!! vladimir.danciu vladimir.danciu Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti cum pot actiona in judecata (litigiu de munca) pe fosta patroana unde am lucrat ca sa pot sa-mi recuperez salarul pe ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm bogdananton bogdananton patroana firmei la care am lucrat cu contract de munca refuza a-mi garantia si bani pe concediu...ce a-s putea face? (vezi toată discuția)