avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum obtin Formularul 150 de pe site-ul Anaf (gata ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum obtin Formularul 150 de pe site-ul Anaf (gata completat cu nr. de inregistrare)

Am trimis documentul de confirmare (mai intai la firma care a emis certificatul digital apoi la Anaf), am primit confirmarea de la Anaf, insa nu am formularul 150. Am completat unul descarcat de pe internet insa nu avea numar de inregistrare, prin urmare nu a fost bun. Cum obtin formularul 150 gata completat cu numar de inregistrare de pe site-ul Anaf? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirela_seba2000 , utilizator 17:44, 23 August 2011
www.anaf.ro.........declaratii electronice.......inregistrare certificate calificate(in stanga paginii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces dosar fiscal Lizuca12 Lizuca12 Buna seara, Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)
Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)