alina27 a scris:
... deja nu mai pot.am pierdut diploma de bac si m-am dus sa scot un duplicat..
Asa e cand ai pierdut un act oficial e o mare problema duplicatul. Si aveti grija ca inca un duplicat nu se mai elibereaza dupa cate stiu.
.in 7 zile am terminat tot,cu monitor,cu notar ,cu poze,cu ISMB...
Daca ati reusit singur fara ajutor e o mare performanta.
ajung la liceul unde am terminat si imi zice....e gata in 2 zile.alerg dupa acte,ma intorc....e gata intr-o saptamana
Lenea e cucona mare. Poate ca nu au avut chef sa va faca duplicatul.
sau
Intai ce zice directorul si apoi vedem ce mai avem de lucru daca avem timp.
....iar azi ma duc ,am stat de la ora 10 cu copiii in poarta liceului,ca e bac si nu pot intra decat dupa ora 13.tin copiii acolo....iar la ora 13 ....NU se ma afla nimeni acolo,decat secretara sefa,care imi spune pe un ton raspicat....
Ati ajuns intrun moment nepotrivit. La desfasurarea bacalaureatului exista interdictii. Toti sunt agitati ca sprayul. Stiu asta ca am fost presedinte intrun an.
.
am inceput sa tip si ia-mi zis ca-si bate joc de mine,si a pus bodyguardul sa ma dea afara.a tras de mine acel domn....pana normal ca m-a dat afara.ce pot face in asemenea caz???
E o greseala de procedura. Dar va inteleg. Au cedat nervii, va trebuie diploma si ea nu se mai face.
...chiar suntem bataie de joc in fatza unor functionare???unde ma pot adresa?
Din pacate secretara nu s-a pus in pielea dvs. de aceea nu intelege situatia.
Va puteti adresa directorului direct dupa terminarea probelor de bacalaureat cu scuzele de rigoare ca v-ati pierdut cumpatul. Sigur intelege. E mai probabil ca ii v-a spune secretarei. "Mai draga incearca si tu sa faci ce trebuie cand trebuie si sa nu se mai ajunga la asemenea situatii.
De fapt dotiti eliberarea duplicatului. Intai e recomandat sa va centrati pe acest subiect si dupa rezolvare daca supararea nu a trecut eventual sa va adresati inspectoratului scolar cu o reclamatie.