avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... CNP gresit pe diploma de BAC
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

CNP gresit pe diploma de BAC

Am observat ca, CNP ul meu este gresit pe diploma de BAC nu si pe suplimentul de diploma intre timp am absolvit o facultate momentan urmez cursurile unui master va intreb cum sa procedez? Am luat legatura cu secretara care a eliberat diploma, raspunsul secretarei a fost asa ,*daca nu a observat nimeni pana acum termina studiile asa, eu nu stiu cum sa va ajut si ce sa fac nu am fost in situatia asta,*
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2015
ileana4, utilizator
Cel mai recent răspuns: ileana4 , utilizator 21:17, 24 Februarie 2015
Buna ziua!

Va sfatuiesc sa va adresati liceului care a emis acea diploma de BAC.

Cu stima.
In regulamentul privind actele de studii de pe site-ul edu.ro scrie ca in aceste cazuri (cand actul de studii a fost completat gresit) se face o cerere de eliberare duplicat de la unitatea emitenta la care se ataseaza niste documente/acte.
Gasiti informatiile la pag. 9, Cap. IV - Intocmirea si eliberarea duplicatelor actelor de studii.
[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

duplicat dupa duplicat "diploma de bacalaureat" ? adria70 adria70 Buna ziua!Mai pot obtine un duplicat dupa duplicat \"Diploma de Bacalaureat\" ?Secretara de la la facultate mi-a pierdut duplicatul dupa Diploma de ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals in acte de studii ContSters507570 ContSters507570 Ce urmeaza sa se intample? Problema e ca numitul detine o functie publica. A ,,primit” in 2000,o diploma de bac,falsa si foaie matricola aferenta. In 2008 se ... (vezi toată discuția)