avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

asociat unic in srl cu sediul social in apartament proprietate .srl-ul a efectuat investitii in apartement(parchet,usi,ferestre,imbunatatiri,etc) toate cu documente in contabilitate.Apartamentul este executat silit.
Firma poate solicita recuperarea investitiilor de la creditor?
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 08:32, 24 August 2011
Daca sunt intrunite conditiile legale,poate fi solicitat in instanta instituirea dreptului de retentie
Executarea silita a apartamentului presupune evaluarea acestuia in vederea stabilirea valorii de incepere a licitatiei;toate imbunatatirile aduse imobilului se vor regasi in valoarea stabilita de evaluator,respectiv in suma obtinuta in urma valorificarii bunului.In urma valorificarii imobilului,din suma obtinuta creditorul isi va acoperi creanta iar diferenta ramasa,dupa caz,se va remite debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit- executare silita imobil cristitotora cristitotora Pentru un credit de nevoi personale pot fi executate silit bunurile imobile ale creditorului? (vezi toată discuția)
Despagubiri lipsire folosinta vs. cerere reconventionala Virgil2354 Virgil2354 Am adjudecat in urma cu mai bine de un an un imobil la o licitatie de executare silita. L-am intabulat si am devenit proprietar. Cand am cerut sa fiu pus in ... (vezi toată discuția)
Executare silita mimgsm mimgsm va rog frumos...am o intrebare..am un credit ipotecar in desfasurare,cu ratele la zi,,si 3 executari silite notate la cadastru ,pe apartament...se poate ... (vezi toată discuția)