avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despagubiri lipsire folosinta vs. cerere ...
Discuție deschisă în Executare silită

Despagubiri lipsire folosinta vs. cerere reconventionala

Am adjudecat in urma cu mai bine de un an un imobil la o licitatie de executare silita. L-am intabulat si am devenit proprietar. Cand am cerut sa fiu pus in posesie, am constatat ca in el se afla niste ocupanti cu antecontract neinscris in cf, care au formulat contestatie la executare in care au sustinut ca detin un drept de retentie conferit de imbunatatirile/modernizarile aduse imbilului. Contestatia a fost respinsa, dar a durat mai mult de un an. As vrea sa fie obligati la plata de despagubiri pentru lipsire de folosinta. Exista posibilitatea ca ei sa formuleze cerere reconventionala, sa invoce imbunatatirile/modernizarile aduse imobilului si astfel sa nu fiu despagubit pentru lipsire de folosinta?
Cel mai recent răspuns: Virgil2354 , utilizator 19:03, 11 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unei case si teren saly30 saly30 buna ziua suntem in faza de executare a unui teren si a unei constructii nefinalizate si neintabulate in CF .va rugam sa ne precizati urmatoarele: 1.cum se ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum interpretați următoarea speță. Contract de închiriere pentru un spațiu, respins de către OCPI la înscrierea în CF art.888 NCC (motivul că nu ... (vezi toată discuția)
Evacuare sau nu ? cat termen mai am ? adibulbi adibulbi As dori sa stiu cat timp mai am la dispozitie de la admiterea cererii de incuviintare si dispunerii evacuarii . Am o problema mult mai delicata , care ma ... (vezi toată discuția)