va rog frumos...am o intrebare..am un credit ipotecar in desfasurare,cu ratele la zi,,si 3 executari silite notate la cadastru ,pe apartament...se poate scoate apartementul la vanzare(licitatie) daca banca la care am creditul nu doreste acest lucru?? iar daca da ,si valoare datoriilor depaseste valoare apartamentului ,,ce se intampla???,,si nici servici nu am..multumesc anticipat..
Executorul judecatoresc la cererea creditorului,va starui in executarea silita asupra bunurilor dvs in evidenta,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare
Eu zic ca se poate institui ipoteca de rang II pentru apartament, dar banca care detine ipoteca de rang I are prioritate in cazul unei executari silite a acestuia.
Mai mult de atat nu am cunostinta de ceea ce ar putea urma.
Se poate scoate la licitatie de catre oricare dintre creditori (daca solicita executorului acest lucru bineinteles). Banca in favoarea careia ati instituit ipoteca va depune creanta sa in vederea distribuirii sumelor rezultate din vanzarea imobilului (avand prioritate probabil probabil toti banii, exceptand cheltuielile de execuitare, vor fi virati catre creditorul ipotecar iar daca nu se acopera toata creanta va vor urmari si ei pentru diferenta ramanand astfel pe cap cu 4 creditori).
Dl. avocat Lascoschi, chiar nu inteleg ce vreti sa spuneti cu preluarea contractului. Va rog fiti mai explicit!