avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... monografie contabila asociatie gradinita de stat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

monografie contabila asociatie gradinita de stat

as dori si eu daca este posibil o monografie contabila pt asociatie gradinita de stat
Cel mai recent răspuns: LUKIA , utilizator 15:09, 24 August 2011
Cititi ordinul 1969 din data de 09/11/2007, acolo gasiti si o monografie contabila pt ONG-URI. , daca aveti angajati pe asociatie, platiti la bugetul fondurilor speciale si la bugetul de stat aceleasi datorii ca la o societate comerciala. Se raporteaza la finante lunar aceste datorii cu declaratia 112, plata se face lunar. Bilantul se pune doar anual, modalitatea de inregistrare in contabilitate a cheltuielilor e putin diferita . Aveti si o serie de venituri mai deosebite. Calculul impozitului pe profit se face in functie de natura activitatii , economice sau nu, a) echivalentul in lei a 15000 Euro, sau
b) 10% din veniturile totale scutite de la plata impozitului pe profit.
multumesc mult pt ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila ong (asociatie) - after-school ros199 ros199 Va rog sa-mi spuneti si mie cum se tine evidenta contabila si fiscala a unui ONG, respectiv Asociatie-After School. Asociatia are 2 invatatori, angajati cu ... (vezi toată discuția)
Ong - declaratii vladbobo vladbobo Buna ziua, Am infintat un ONG platitor de tva si as dori sa aflu ce declaratii vor trebui completate si conform carui Ordin se fac inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Activitati economice la ong crysionela crysionela Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Care este diferenta dinte un ONG cu scop patrimonial si un ONG fara scop patrimonial? Un ... (vezi toată discuția)