Buna ziua,
In 2009 am obtinut o decizie definitivă şi irevocabilă, impotriva unui angajator ce imi suspendase CIM (contractul de munca) pe motiv ca ma angajasem si la un alt angajator (in ciuda acestu fapt el angajase in locul meu pe cineva la cumul ;), prin care acesta era obligat sa ma repuna in drepturi si sa-mi plateasca salariile pana la repunerea in drepturi .
Am depus numeroase cereri scrise catre angajator pentru a respecta aceasta hotarare, insa a refuzat, la fel si foarte multi executori, astfel depunand o prima plangere penala (intemeiata pe Codul Penal) - procurorii au dat NUP (pentru ca a declarat faptuitorul ca nu a vrut sa ma prejudicieze), am contestat in instanta - la judecatorie am castigat, la tribunal s-a retrimis spre rejudecare, si am pierdut apoi la judecatorie. Acum am termen pentru recursul depus de mine si am facut o noua plangere penala (intemeiata pe dreptul muncii).
Mentiuni:
1. Cei implicati in proces sunt importante persoane politice (prefect si sotia vicepresedintelui Consiliului Judetean)
2. Sustin ca nu ma repun in drepturi deoarece intre tip m am angajat la un alt angajator :))) si nu aveam voie :))).
Intrebarile ar fi:
As avea vreo sansa de a putea pune aceasta hotarare in executare, fara sa ma adresez CEDO ?
-
[ link extern ] .