avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trebuie sa semnez Fisa post?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trebuie sa semnez Fisa post?

Sunt in urmatoarea situatie.
In data de 28.07.2011 am semnat o Fisa a postului dupa care, incepand cu 1 august am intrat in C.O. Cand am revenit din C.O. (in data de 23 august) mi s-a spus ca acea fisa post ,desi semnata de seful ierarhic si de direcorul general, a fost retrasa si a fost "compusa " alta in care am subordonare dubla (se poate ?) si altele.
Precizez faptul ca in prezent ma aflu in conflict de munca cu angajatorul privind contestarea unei decizii de modificare unilaterala a CIM , iar la ultima infatisare i s-au cerut fisele celor doua posturi - trecut si prezent) care trebuie prezentate pana pe 1 septembrie.
Adaug faptul ca angajatorul motiveaza ca prin decizie nu s-au schimbat conditiile de lucru (ca fac acelasi lucru) dar ca mi s-a luat doar functia de conducere (sef serviciu).
Intrebari:
1. daca refuz semnarea ei poate fi prezentata in instanta?
2. ce se intampla daca refuz semnarea ei , ma pot sanctiona ca de respectare a dispozitiilor sefului (conform R.O.F.)?
3. nu orice modificare a CIM se concretizeaza printr-un act aditional (finalizare informare si consultare salariat)?
4. poate folosi actualul angajator un atestat al meu (avea dreptul?), care nu a fost depus de mine la dosarul personal, ci acel document a fost luat din dosarul de la fostul angajator care a preluat activitatea. Trecerea de la unul la altul s-a facut prin demisie-angajare , fara solicitare de acte de studii si fara inapoiere dosar personal.
Ma pot lega de acest aspect pentru nelegalitatea deciziei contestate (fiind motivul ) ?;

Astept raspunsurile si daca este nevoie de detalii
Cu respect
Cornelia

Alte discuții în legătură

Sefii ierarhici ai angajatului nickoletta nickoletta In conditia in care un angajat primeste un ordin de la manager, seful suprem, ce obligatie are angajatul? Sa si anunte seful ierarhic? Ce art. din codul ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa semnez? conelia anghel conelia anghel Am deschis un conflict de munca prin actionarea in instanta a angajatorului pentru modificarea unilaterala a CIM (depus contestatie la tribunal in ... (vezi toată discuția)
Falsa reintegrare pe functie conelia anghel conelia anghel Sunt in situatia urmatoare, ca urmare a punerii in aplicare a unei sentinte judecatoaresti intr-un conflict de munca castigat de mine si va cer ... (vezi toată discuția)