avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norma intreaga
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norma intreaga

Buna ziua,

Sunt profesor suplinitor la o scoala in Bucuresti, cu icadrarea in anul scolar 2011-2012 de 17 ore pe saptamana, norma fiind de 18 ore pe saptamana.
In decembrie urmeaza sa nasc. Intrebarea mea este daca in aceste conditii mai beneficiez de concediu ingrijire copil?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:31, 24 August 2011
Dreptul la CCC este conditionat de realizarea de venituri impozabile timp de 12 luni inainte de nasterea copilului. Nu are legatura cu norma de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Georgiana1188 Georgiana1188 Buna seara! Am o mare nelamurire cu privire la indemnizatia pentru cresterea copilului. Urmeaza sa nasc in luna iunie 2015. Lucrez in domeniul educational- ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? mariah24 mariah24 Am si eu nevoie de ajutor.Sunt insarcinata, urmeaza sa nasc in martie 2010, sunt profesor suplinitor, am 2 ani vechime iar deocamdata am reusit sa ma incadrez ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie pentru cresterea copilului prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Numele meu este Catalina Popa. In perioada 2008-2010 am fost profesor suplinitor, perioada 2010-2012 ( 20 sept) in concediu crestere copil. Daca la ... (vezi toată discuția)