Mi-a fost desfacut ilegal CIM-am hotarare la tribunal in acest sens, urmeaza si recursul.Angagatorul prin purtatorul de cuvant a declarat ca in urma unui control s-a constatat ca nu am indeplinit indicatorii de performanta si am fost concediat.Motivul concedierii este altul, eu neavand in CIM prevazuti indicatori de performanta. Cum indicatorii de performanta sunt de regula prevazuti in contractul de management, consider ca prin aceasta mediatizare falsa consider ca am fost defaimat si mi-a fost afectata onoarea, demnitatea, imaginea.In CIM aveam prevazut si acordarea de preaviz la desfacerea contractului, de care nu am beneficiat.
Intrebare:1)pot solicita daune morale?
2).Care este motivul pt care nu mi-au fost acordate tichetele de masa de la data concedierii la data reintegrarii efective, stiind ca hotararea de la tribunal este executorie si definitiva-deci poate fi atacata cu recurs, iar drepturile salariale pe aceeasi perioada mi-au fost acordate?-hotararea prevede "acordarea drepturilor salariale si a altor drepturi de care ar fi beneficiat salariatul....."
1) Puteti cere daune morale . Sanse foarte mici sa le obtineti.
2) Daca motivul nu exista in sentinta, o atacati ca nemotivata . Daca exista nu mai cautati altul.
Cel mai bine insa este sa va impacati cu fostul angajator, aveti sanse mai mari cu o negociere. Incercati ! Nu aveti nimic de pierdut ... din contra !