avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

mama mea impreuna cu sora ei sunt proprietare pe o suprafata de 5 ha de pamant , extravilan , fiind trecute amandoua pe acelasi titlu de proprietate .
am vrea sa facem partajul ,din cauza neantelegerilor cu sora mamei , dar nu prea stim cu ce sa incepem ,
la ce cheltuieli trebuie sa ne asteptam si.........................cine le va plati ......
Unde trebuie sa mergem ,,,la notar sau la tribunal ?
daca ma puteti ajuta .....
Cel mai recent răspuns: ana5000 , utilizator 13:05, 24 August 2011
Cel mai bine va informati la unul dintre notarii care veti afla ca au tarifele cele mai avantajoase pentru dvs. Mai mult ca sigur va trebui sa apelati si la un cadastrist pentru intocmi planurile cadastrale in vederea partajului.
Cred ca cel mai bine va adresati unui cabinet notarial.

Acolo veti primii si costul exact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant valentintarnauceanu valentintarnauceanu Buna ziua .As dori daca puteti sa ma lamuriti si pe mine cu o problema : Mama mea, impreuna cu sora ei vitrega sunt trecute amandoua ca titulare pe un ... (vezi toată discuția)
Cat costa iesirea din indiviziune? valentintarnauceanu valentintarnauceanu Buna seara .As dori daca puteti sa ma ajutati cu o mica problema. Mama mea si sora ei vitrega detin impreuna o suprafata de 5 Ha de pamant ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la iesire din indiviziune valentintarnauceanu valentintarnauceanu Mama impreuna cu sora ei detine o suprafata de 5HA pamant extravilan ,fiind trecute amandoua pe acelasi titlu de proprietate. As ... (vezi toată discuția)