avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile si lunii dini anii , lipsa la adeverinta de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile si lunii dini anii , lipsa la adeverinta de vechime

am primit o adeverinta de vechime in care sunt trecuti ani de munca , lunile si zilele de munca 1991- 2007. si reiesind din toti acesti anii doar 1362 de zile.

va intreb UN de ma pot adesa k sa se verifice inca o data si pentru a le vedea si eu sau o alta persoana autorizata de mine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 24 August 2011
De unde ati primit aceasta adeverinta? De la firma la care lucrati sau ati lucrat,de la arhiva,mai functioneaza firmele la care ati lucrat,va faceti dosarul de pensie?
Atentie:
Degeaba aveti vechime daca societatile la care ati lucrat nu si-au platit contributiile.
este vorba despre o adeverinta de vechime pentru dosaru de pensionare .
pe care am primito . fiind trecut in dreptul fiecarui an ,un numar de zile .
dar impartit la cate luni are un an , imi reiese poate o zi pe luna sau in cazul cel mai fericit 16 zile pe luna .
in concluzie in 16 anii de munca ,nu mam ales decat cu 1365 de zile lucrate.
cocu14 a scris:

este vorba despre o adeverinta de vechime pentru dosaru de pensionare .
pe care am primito . fiind trecut in dreptul fiecarui an ,un numar de zile .
dar impartit la cate luni are un an , imi reiese poate o zi pe luna sau in cazul cel mai fericit 16 zile pe luna .
in concluzie in 16 anii de munca ,nu mam ales decat cu 1365 de zile lucrate.

In acest caz, adresati-va inca o data societatii respective ... daca nu promovati o actiune in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Heelp - adeverinta vechime societate desfiintata Elssa Elssa Buna, O cunostinta a lucrat acum mult timp la o societate (acum 25 de ani) cu contract de munca. A lucrat aproximativ 2 ani la acea societate dupa care s-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Acordarea in mod retroactiv gr.a ii a de munca. ContSters220737 ContSters220737 Buna ziua.Rog un raspuns daca se poate acorda in mod retroactiv gr.a II a de munca,tinand cont ca: - in perioada 6 Ian 1991-6 Ian 2001 am beneficiat de spor ... (vezi toată discuția)