avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De ce nu apare numele partilor pe Ecris?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De ce nu apare numele partilor pe Ecris?

Buna ziua,

As dori sa stiu de ce nu apare numele partilor pe Ecris ?
Eu am trimis dosarul prin posta. Deci banuiesc (daca nu apare numele) ca al meu este inregistrat pe Ecris dupa obiectul dosarului.

Cum pot face sa ma asigur ca este al meu deoarce trebuie sa iau si certificatul de grefa.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ana5000 , utilizator 15:33, 24 August 2011
Va aparea pe ecris si numele partilor, dar dupa cateva zile de la inregistrare. Mai bine mergeti la instanta si verificati pe calculatoarele de acolo sau intrebati la arhiva.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna seara!.Mi-a fost suspendat permisul de conducere 30 de zile si am fost sanctionat contaraventional.Am facut contestatie procesului verbal,si am depus ... (vezi toată discuția)
Ce dovada - pentru suspendarea unei cauze civile ? oanaportar oanaportar Institutia noastra a declarat Apel impotriva unei hotarari judecatoresti. Instanta civila nu a afisat pe ECRIS nici dosarul, nici termenul, nici nu am ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa trimis prin posta doinitavlada doinitavlada Buna ziua , am facut o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie,am am obtinut certificatul de grefa si l-am trimis prin posta cu nota de inventar ... (vezi toată discuția)