avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat!

Buna seara!.Mi-a fost suspendat permisul de conducere 30 de zile si am fost sanctionat contaraventional.Am facut contestatie procesului verbal,si am depus plangere in Instanta pentru ca ma consider nevinovat.Imi puteti raspunde daca in aceasta situatie pot ridica permisul dupa expirarea celor 30 de zile?.Stiu ca pana la judecarea cauzei imi pot ridica totusi permisul dar,nu am primit certificatul de grefa de la Judecatorie desi am facut cerere.Mentionez ca intampinarea am trimis-o prin posta si a fost inregistrata.Am verificat pe portal.Multumesc anticipat!.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:34, 2 Martie 2016
Trebuie sa primiti certificatul de grefa, nu inteleg de ce nu l-ati primit.
Au trecut 14 zile,plangerea a fost inregistrata dar certificatul de grefa nu l-am primit.Daca trec 30 de zile si nu revendic permisul,pot sa-l ridic pe drept chiar daca am facut contestatie?
Puteti sa il ridicati doar in baza certificatului de grefa daca ati depus plangerea, nu inteleg de ce nu il ridicati, nu am mai auzit asa ceva pana acum..
Am inteles!.Problema este ca sunt la peste 300km distanta si sper sa imi fie onorata cererea pe care am trimis-o prin posta.Poate o sa iau trenul totusi pana acolo.O sa mentionez aspectul acesta la prima infatisare.Multumesc inca o data.
Puteati angaja avocat care sa va scoata certificatul de grefa fara sa il platiti si pentru a va reprezenta la proces.

Daca ati trimis prin posta o sa va trimita prin posta certificatul de grefa foarte probabil.

Daca mergeti acolo la arhiva e posibil sa mergeti degeaba.

Mai bine dati un telefon ca sa stiti daca are sens sa va deplasati 300 km sau nu.

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procesului verbal de contraventie MUGURDIMA MUGURDIMA SALUT STIE CINEVA CUM TRE SA PROCEDEZ SA FAC O CONTESTATIE PT CA MI SA A LUAT PERMISU PT CA AM DEPASIT PE LINIE CONTINUA IAR LINIA ERA DISCONTINUA DAR ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa trimis prin posta doinitavlada doinitavlada Buna ziua , am facut o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie,am am obtinut certificatul de grefa si l-am trimis prin posta cu nota de inventar ... (vezi toată discuția)
P-v de constatare a contraventiei contestat Szegedi Szegedi Buna ziua, Mi-sa retinut permisul de conducere. Nu am semnat procesul verbal si acum l-am primit acasa prin posta. Daca depun contestatie la judecatorie, ... (vezi toată discuția)