Buna seara!.Mi-a fost suspendat permisul de conducere 30 de zile si am fost sanctionat contaraventional.Am facut contestatie procesului verbal,si am depus plangere in Instanta pentru ca ma consider nevinovat.Imi puteti raspunde daca in aceasta situatie pot ridica permisul dupa expirarea celor 30 de zile?.Stiu ca pana la judecarea cauzei imi pot ridica totusi permisul dar,nu am primit certificatul de grefa de la Judecatorie desi am facut cerere.Mentionez ca intampinarea am trimis-o prin posta si a fost inregistrata.Am verificat pe portal.Multumesc anticipat!.
Au trecut 14 zile,plangerea a fost inregistrata dar certificatul de grefa nu l-am primit.Daca trec 30 de zile si nu revendic permisul,pot sa-l ridic pe drept chiar daca am facut contestatie?
Puteti sa il ridicati doar in baza certificatului de grefa daca ati depus plangerea, nu inteleg de ce nu il ridicati, nu am mai auzit asa ceva pana acum..
Am inteles!.Problema este ca sunt la peste 300km distanta si sper sa imi fie onorata cererea pe care am trimis-o prin posta.Poate o sa iau trenul totusi pana acolo.O sa mentionez aspectul acesta la prima infatisare.Multumesc inca o data.