avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PF actionara?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PF actionara?

As dori sa stiu daca o persoana fizica autorizata poate detine actiuni la un SRL si daca sunt anumite conditii sau restrictii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 17:39, 26 August 2008
Da se poate , cunosc persoane care au cabinete individuale in domeniul contabilitatii (deci ca persoana fiozica ) dar sunt asociati si in SRL cu acelasi domeniu.de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa devin pfa? calina mihaela calina mihaela Am termitat liceul economic,profil contabilitate,pe diploma ca si calificare scrie \"tehnician in activitati economice si contabile\", acum sunt studenta in ... (vezi toată discuția)
Asociat la mai multe societati comerciale letstrycj letstrycj Buna dimineata. As dori sa stiu daca exista un numar maxim de societati comerciale la care poate fi asociata o persoana. (si baza legala). Multumesc. (vezi toată discuția)
Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)