Salut,
Am si eu o problema si as dori cateva sugestii.In trecut am facut videochat cu prietena mea .. si in prezent a aparut un filmulet cu noi pe diferite site-uri in SUA dar la care binenteles are acces toata lumea .. si pe langa asta se poate si downloada.Acel video este facut in privat pentru acel client care a platit sa il vada .. dar el nu are si voie sa il posteze pe site -uri pubilce .. de fapt cei cu site -urile nu au voie sa publice acele video -uri fara acordul nostru.Am solicitat stergerea lui de pe site .. nu mi-a raspuns decat un site: removed. .. in schimb altele cer si bani pt downloadarea lui .. alte si free.in fine ideea cred ca sa inteles.As fi bucuros daca m-ar putea ajuta cineva cu un sfat.multumesc!
Aveti incheiat un contract/acord cu acel client care a platit pentru acest video? In sensul ca doar el are voie sa il vada si sa nu-l dea mai departe?
De dat in judecata site-urile respective este ceva mai greu, in special ca sunt site-uri straine, deci trebuie sa va interesati cine sunt responsabilii acestora si sa-i actionati in instanta in tara in care sunt ei.
In situatia in care nu vor sterge materialul de buna voie...luati un avocat, pregatiti-va serios cu bani...mult succes.