avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Judecata site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Judecata site

Salut,
Am si eu o problema si as dori cateva sugestii.In trecut am facut videochat cu prietena mea .. si in prezent a aparut un filmulet cu noi pe diferite site-uri in SUA dar la care binenteles are acces toata lumea .. si pe langa asta se poate si downloada.Acel video este facut in privat pentru acel client care a platit sa il vada .. dar el nu are si voie sa il posteze pe site -uri pubilce .. de fapt cei cu site -urile nu au voie sa publice acele video -uri fara acordul nostru.Am solicitat stergerea lui de pe site .. nu mi-a raspuns decat un site: removed. .. in schimb altele cer si bani pt downloadarea lui .. alte si free.in fine ideea cred ca sa inteles.As fi bucuros daca m-ar putea ajuta cineva cu un sfat.multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 11:38, 25 August 2011
Ce anume vrei sa stii mai exat, situatia faptica am inteles-o insa intrebarea nu.
cat de greu este sa ii dai in judecata .. daca merita sau nu
si unde ar trebui sa ma adresez .. ce instituie se ocupa de acest domeniu
Aveti incheiat un contract/acord cu acel client care a platit pentru acest video? In sensul ca doar el are voie sa il vada si sa nu-l dea mai departe?
De dat in judecata site-urile respective este ceva mai greu, in special ca sunt site-uri straine, deci trebuie sa va interesati cine sunt responsabilii acestora si sa-i actionati in instanta in tara in care sunt ei.
In situatia in care nu vor sterge materialul de buna voie...luati un avocat, pregatiti-va serios cu bani...mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde si cum chem in judecata persoana care a postat poze cu mine fara acordul meu? ZbarceaCristian ZbarceaCristian Buna seara, un individ anonim a postat pe site-ul lui poze cu mine de pe site-ul meu de socializare (facebo...) cand stau cu cutitul la gatul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Am incalcat vreo regula daca am postat o inregistrare intr-o scoala unde se interzice filmarea? nu am specificat unde care scoala. ContSters230095 ContSters230095 Bine v-am gasit, am o oarecare nelamurire si doresc cateva pareri, daca sunteti dispusi, desigur. Daca postezi un anumit videoclip pe un SITE PUBLIC, dintr-o ... (vezi toată discuția)
Situație complicata totul a început pe o platforma online pe ... User1233 User1233 Situație complicata Totul a început pe o platforma online pe care o folosesc (sub nume fictiv) transmitand live, privitorii (cu nume fictiv) cheltuie bani ... (vezi toată discuția)