avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Credit de consum cu garantii ipotecare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Credit de consum cu garantii ipotecare

Am un credit de consum cu garantii ipotecare de la o banca romaneasca. Am garantat creditul cu 2 terenuri (unul al meu si unul al mamei). In conditiile in care nu imi mai pot permite sa platesc creditul (am plecat din tara si nu mai am acolo nici o proprietate si nici un venit) banca se va limita la a opri terenurile ipotecate? Mentionez ca in momentul de fata valoarea de piata a terenurilor a scazut comparativ cu momentul in care s-a facut evaluarea.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 02:16, 25 August 2011
Va executa silit terenurile si daca nu se achita tot debitul va putea sa execute orice bun ori venit viitor pe care il veti avea pe teritoriul Romaniei.
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Problema este urmatoarea... mama este girant cu unul din terenuri. Va putea banca sa execute casa ei?
Da, se poate intoarce impotriva garantilor.
Alex_Munteanu a scris:

Da, se poate intoarce impotriva garantilor.

Exceptand plata creditului in continuare, ceea ce evident este solutia ideala pentru a evita executarea casei, exista vreo alta solutie legala pentru a evita executarea casei? Ma gandesc la executarea terenului si plata in continuare a diferentei... in rate.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
ContSters7371, utilizator
Asta tine exclusiv de ce vrea sa faca banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit crisadaria crisadaria Buna ziua! Am beneficiat de un credit de nevoi personale cu garantie 3 loturi de teren in Bucuresti, in anul 2007, pe care nu l-am mai achitat incepand cu ... (vezi toată discuția)
Caz executare silita - valoare imobil CosminOM CosminOM Buna ziua, Am o intrebare legata de situatie in care ma aflu in prezent. Am avut un credit ipotecar, nu am putut sa il mai platesc (a venit criza, mi-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)