Buna ziua!
Am beneficiat de un credit de nevoi personale cu garantie 3 loturi de teren in Bucuresti, in anul 2007, pe care nu l-am mai achitat incepand cu anul 2011. De atunci si pana acum mi s-a poprit 30%din venit, eu fiind angajata. Banca se poate intoarce impotriva bunurilor de pe firma sotului, daca acesta era girant, in situatia in care eu nu voi mai avea venituri? O alta intrebare ar fi: putem sa cautam noi comparator pentru aceste terenuri dat fiind ca banca spune ca nu se vand terenurile la licitatiile expuse?
2. Asupra bunurilor de pe firma sotului exclus. Cel mult, asupra partilor sociale detinute de sot in cadrul societatii. Dar atat.
3. Bineinteles. Pregatiti cumparator, apoi transmiteti oferta bancii. Totusi, va trebui sa vindeti cu acordul lor. Sau discutati cu executorul? Ideal ar fi ca din vanzarea terenurilor sa va acoperiti creditul, in caz contrar aveti 101% sanse sa va urmareasca in continuare pentru diferenta.
Partaj în divort
E.A87
Buna ziua, din pacate, unii dintre noi, ajungem sa trece si prin asta. Prin urmare eu si sotia mea intenționăm să divorțat, dar există intrebarea ... (vezi toată discuția)