avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie numire transmitere REVISAL 500
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie numire transmitere REVISAL 500

Buna ziua.Am o nelamurire si sper sa ma ajutati.Eu ca persoana fizica, fara nici o legatura cu o societate (teoretic,deoarece sunt angajata firmei de contabilitate a acesteia) pot fi numita prin decizie pentru transmiterea Revisal-ului,sau trebuie sa fiu in legatura directa cu societatea?Cei de la ITM Cluj n-au stiut sa imi spuna,asa ca sper sa ma lamuriti!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 25 August 2011
Puteti transmite registrul, astfel:
1. prin decizie interna emisa de angajatorul dvs sau de angajatorii dvs, in cazul in care aveti mai multe c.i.m.

2. prin incheierea unor contracte de prestari servicii cu alte persoane judicire , in acest scop .. in acest caz, trebuie sa fiti PFA sau sa aveti o S.C.

3. Nu cred ca este posibil sa transmiteti si a completati registrul pentru alte persoane fara a avea incheiat un raport juridic cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana pentru intocmire, trensmitere revisal busubianca busubianca Buna ziua, Va rog să-mi spuneţi si mie care este modalitatea legală pentru întocmirea, transmiterea aplicaţiei REVISAL, la diverse societăţi, la care ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 kerekesmargo kerekesmargo Hot.500/18.05.2011 -art5 -completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizia scrisa de catre ... (vezi toată discuția)
Persoana imputernicita ptr transmitere revisal Ella_Gabriela Ella_Gabriela Buna ziua, Va rog spuneti-mi daca pot nominaliza sa transmita Revisal(Registrul de Evidenta a Salariatilor), prin decizie bineinteles, orice salariat cu ... (vezi toată discuția)