avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana pentru intocmire, trensmitere REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana pentru intocmire, trensmitere REVISAL

Buna ziua,
Va rog să-mi spuneţi si mie care este modalitatea legală pentru întocmirea, transmiterea aplicaţiei REVISAL, la diverse societăţi, la care nu am contract de muncă,. ?:D :">
Menţionez că am absolvit cursul de resurse umane şi operator calculator.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 7 Octombrie 2011
in baza unui contract de prestari servicii, dar numai dupa ce v-ati inregistrat la ITM ca prestator (evident ca trebuie sa fie o persoana juridica si nu fizica)
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
eugene, utilizator
busubianca a scris:

Buna ziua,
Va rog să-mi spuneţi si mie care este modalitatea legală pentru întocmirea, transmiterea aplicaţiei REVISAL, la diverse societăţi, la care nu am contract de muncă,. ?:D :">
Menţionez că am absolvit cursul de resurse umane şi operator calculator.

Sunt doua posibilitati :
1. fie prin angajare la acei angajatori si apoi sa fiti numita prin decizie ca persoana desemnata pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului ...

2. fie ca prestator de servicirii (societate comerciala sau PFA), situatie in care veti incheia cu acei angajatori un contract de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii resurse umane roxana69 roxana69 Ce cod CAEN trebuie sa aiba o societate care se doreste sa activeze in domeniul resurselor umane (Revisal, contracte,acte aditionale, etc). Societatea trebuie ... (vezi toată discuția)
Revisal COSTA AMALIA CRISTINA COSTA AMALIA CRISTINA In final trebuie sa ai curs RU pentru un REVISAL sau nu trebuie (vezi toată discuția)
Transmitere revisal stelach stelach Buna ziua o societate de contabilitate, care in baza contractului de prestari servicii contabile incheiat cu un client a efectuat si pina acum toate ... (vezi toată discuția)