avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestatie casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestatie casa de pensii

conform art.149 alin.(1) din legea 263/2010 termenul de depunere este de 30 zile, fara a se specifica: calendaristice sau lucratoare. Daca au trecut 30 zile calendaristice contestatia mai poate fi depusa?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:50, 25 August 2011
Buna ziua !
avand in vedere ca nu se precizeaza exact acest aspect in actul normativ citiat de dvs. este vorba de 30 zile calendaristice ... Daca s-au scurs cele 30 de zile calendaristice contestatia va fi respinsa ca fiind tardiv efectuata ...:surrender:
buna ziua
da ,dar legea nu specifica 30 zile calendaristice,nu distinge:calanderistice sau lucratoare!
cum pot (distinge ) sau alege intre cele doua?
multumesc
Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
dobreroland, utilizator
Intotdeauna , in actele normative emise s-a specificat clar cand a fost vorba de zile lucratoare , in caz contrar fiind vorba de ....zile calendaristice ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati de intarziere la plata palomitza palomitza E foarte clar, din celelalte discutii pe care le-am vizualizat, cum se calculeaza penalitatile, cum si cine le fixeaza.... Ideea mea era ca ar merge o ... (vezi toată discuția)
Pensia sociala Monica Barbu Monica Barbu Buna ziua. Mama mea a lucrat 35 ani neintrerupt si a iesir la pensie in Iulie 2018 cu o pensie sociala de 701 Ron. A primit decizia in Octombrie 2018 si nu am ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta impotriva deciziei de pensie pentru limita de varsta AKM AKM Am primit decizia de pansionare pentru limita de varsta si am contestat-o la Casa de pensii...am primit raspuns dar nu sunt multumit de raspuns ,cresterea ... (vezi toată discuția)