avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima nastere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima nastere copil

buna ziua! as vrea sa stiu daca, conform noului cod al muncii, mai pot solicita angajatorului un salariu mediu pe unitate pentru nastere copil. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 25 August 2011
Acest drept nu era stipulat in codul muncii, era o prevedere a CCMN care nu mai este in vigoare.
Daca prevederea este inclusa in CCM pe unitate sau CCM ramura care este aplicabil unitatii unde lucrati, puteti solicita acest drept.
Sau daca este prevazuta in R.i. al angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate - bonus la nastere butterfly_1976 butterfly_1976 Buna ziua! Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului? Era un beneficiu conform CCMN 2007-2010, se pastreaza in 2011? Se acorda in sistem ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu ptr nastere kreata77 kreata77 buna ziua doresc sa stiu daca se mai acorda salariu mediu ptr nastere copil tin sa precizez ca am nascut pe 14 febr 2011 multumesc (vezi toată discuția)
Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)