In momentul achizitiei unui apartament sunt obligata sa prezint tot contractul asociatiei sau sunt suficiente decat paginile unde se vede noul proprietar si pagina cu semnaturile?
Daca trebuie tot, pot sterge cu un marker pretul? Nu cred ca trebuie sa stie cei de la asociatie toate datele unui contract care nu este de uz public.
O copie dupa intabulare ar ajuta?
Aveti dreptate, pretul nu este relevant, ci doar proprietarul, individualizarea locuintei, enumerarea partilor si cotelor de proprietate comuna. Puteti deci sterge cu markerul pretul. Copia incheierii de intabulare nu e suficienta.
Parearea mea este ca noul proprietar este obligat sa prezinte presedintelui asociatiei, dupa incheierea tranzactiei, copie dupa actul de proprietate in vederea inregistrarii informatiilor necesare calculului cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari pentru respectiva locuinta si de asemenea datele de contact ale proprietarului.
Eu am cumparat de la parinti apartamentul - prin Prima Casa - de aceea nu e nevoie sa stie tot blocul cati bani s-au primit si altele.
Voi face asa cum a zis edina, voi sterge cu markerul ce nu ii intereseaza.