avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract vanzare-cumparare

Buna ziua!

In momentul achizitiei unui apartament sunt obligata sa prezint tot contractul asociatiei sau sunt suficiente decat paginile unde se vede noul proprietar si pagina cu semnaturile?
Daca trebuie tot, pot sterge cu un marker pretul? Nu cred ca trebuie sa stie cei de la asociatie toate datele unui contract care nu este de uz public.
O copie dupa intabulare ar ajuta?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: creatza_70 , utilizator 12:00, 25 August 2011
Aveti dreptate, pretul nu este relevant, ci doar proprietarul, individualizarea locuintei, enumerarea partilor si cotelor de proprietate comuna. Puteti deci sterge cu markerul pretul. Copia incheierii de intabulare nu e suficienta.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
edina, utilizator
Multumesc. Mi se parea un pic ciudat sa fac cunoscute detalii din contract, care nu sunt importante pentru asociatie.
Parearea mea este ca noul proprietar este obligat sa prezinte presedintelui asociatiei, dupa incheierea tranzactiei, copie dupa actul de proprietate in vederea inregistrarii informatiilor necesare calculului cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari pentru respectiva locuinta si de asemenea datele de contact ale proprietarului.
Eu am cumparat de la parinti apartamentul - prin Prima Casa - de aceea nu e nevoie sa stie tot blocul cati bani s-au primit si altele.
Voi face asa cum a zis edina, voi sterge cu markerul ce nu ii intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnscriere in cartea de imobil cyan cyan Pentru inscrierea in cartea de imobil este suficient sa depui doar prima si ultima pagina din contractul de vanzare/cumparare (unde apar numele si semnaturile ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare la administratia blocului lucian1956 lucian1956 Buna seara, In urma cumpararii unui apartament, am inteles ca trebuie dusa o copie a contractului de vanzare cumparare si o copie dupa C.I.-ul ... (vezi toată discuția)
Administratorul imi cere copie dupa contractul de vanzare-cumparare Ciprian Melinte Ciprian Melinte Buna ziua, Administratorul imi cere copie dupa contractul de vanzare-cumparare pentru arhivare desi in noua lege nr.196/2018 nu se specifica asa ceva ... (vezi toată discuția)