avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA depunerea tva-ului
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

depunerea tva-ului

Pentru o intreprindere individuala platitoare de tva trimestrial, infiintata pe 12.07.2011 si inregistrata la finante pe 21.07.2011, cand tribuie depus decontul de de tva.?
Va multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:49, 25 August 2011
Declaratia 300- Decont de taxa pe valoarea adugat (potrivit optiunii facute la infiintare), daca este platitoare de tva o depuneti la trimestru (pentru trimestrul III o depuneti pana pe 25 octombrie 2011).
Declaratia 394-doar pentru platitorii de TVA (semestrial, pana la 25.01 si 25.07) - Declaraie informativ privind livrrile/prestrile i achiziiile efectuate pe teritoriul naional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pfa aiurelu36 aiurelu36 Am un pfa din 2008 sunt platitor de tva,tin contabilitatea in sistem real.Ce documente ,taxe si impozite trebuiesc depuse si platite la finante,sanatate etc.. (vezi toată discuția)
Ce declaratii fiscale depune o intreprindere individuala platitoare de tva? eugenchri eugenchri Buna, sunt Intreprindere Individuala si as vrea sa stiu care sunt obligatiile mele fiscale, ce declaratii depun si la ce termen? Mentionez ca realizez venituri ... (vezi toată discuția)
Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)