avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatie

Buna ziua am nevoie sa fac o cerere de amanare la primul termen pentru un proces cat ma costa?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 12:49, 25 August 2011
Judecatoria_______
Dosar civil nr._____
Termen___________

Domnule Presedinte,

Subsemnatul_________________avand calitatea de (parat,reclamant) in dosarul civil susrubricat,respectuos va solicit amanarea judecarii cauzei la un alt termen,pentru a-mi putea angaja un aparator.
In drept,imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art 156 cod proc.civ.,precum si pe dispozitiile art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului.

Data depunerii
Semnatura

Domnului Presedinte al Judecatoriei _________________________________

Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
andymaurul, utilizator
Nu va costa nimic.In cerere trebuie sa specificati numarul dosarului,termenul de judecata stabilit de instanta si sa motivati temeinic solicitarea de amanare pentru a avea castig de cauza.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare un termen daca n-am avocat masayoshi masayoshi Se poate cere aceasta doar la primul termen sau la orice termen? (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil in vederea angajarii unui aparator diana225 diana225 Exista o cerere tip actuala pe care as putea sa o completez si semnez in vederea amanarii unui proces civil in vederea angajarii unui aparator ales, proces ... (vezi toată discuția)
Amanare proces civil executare dobrevictor dobrevictor Buna ziua, Care ar fi consecintele neprezentarii la primul termen de judecata al unui proces civil de intoarcere executare? Mentionez ca trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)