avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plati somaj si cas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plati somaj si cas

1 Cum pot verifica daca firma la care lucrez a platit catre stat darile la somaj C.A.S etc dari oprite din salariu.
2.In cazul in care aceste dari sunt intarziate cu lunile iar eu plec de la 01.09.2011 din firma, le mai pot recupera si cum?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:57, 25 August 2011
1. Dvs.nu aveti cum si de ce sa recuperati aceste sume.
2. Ele au fost retinute din salariul dvs. si era de datoria angajatorului sa le plateasca pe destinatii.
3. Puteti merge la Administratia fiscala, unde se depun declaratiile nominale lunare, si s-ar putea sa va raspunda la intrebarea dvs.
4. Casa de Pensii, Casa de Asigurari de Sanatate si Agentia de Somaj sunt obligate, prin lege, sa verifice incasarea sumelor de la toti angajatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata somaj si cas naher naher Cum pot verifica daca firma la care am lucrat a platit catre stat darile la somaj C.A.S etc dari oprite din salariu (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a platit contributiile sociale, somaj, etc. UDREA ADRIAN UDREA ADRIAN Buna ziua, Am lucrat in cadrul Romtelecom, timp de 21 ani neintrerupti, pana la data de 31 mai 2008, cand am fost disponibilizat. Incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Situatia angajatului in cazul schimbarii administratorului firmei alex68 alex68 Buna seara. Va rog mult daca ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema. La societatea unde lucrez a fost numit un nou administrator. Precedentul si-a dat ... (vezi toată discuția)