avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabil primar sau expert contabil la SRL D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabil primar sau expert contabil la SRL D

La SRL D pentru evidenta contabila e nevoie de expert contabil sau contabil primar?
In ce priveste evidenta contabila nu exista nici o diferenta fata de o SRL.
Pentru intocmirea corecta a unei evidente contabile este nevoie de un profesionist contabil. Incheind un contract de prestari servicii cu un expert contabil, aveti dreptul de a deduce factura de prestari servicii ce o veti primi( lunar), iar la incheierea unui contract individual de munca pentru evidenta contabila societatea va suporta contributiile aferente salariului negociat. Intrebati inainte cine intocmeste si suporta cheltuielile aferente situatiilor financiare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip firma/pfa sa deschid pentru inchiriere costume? Caposs Caposs Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchiriere de costume pentru copii. Si nu stiu ce tip de afacere este mai convenabila pentru mine. Afacerea nu va fi ... (vezi toată discuția)
Srl -pfa (expert contabil) contract prestari servicii pt contabilitate 72lia 72lia Buna ziua, SRL are incheiat cu PF- expert contabil - contract prestari servicii pentru tinere contabilitate. PF emite lunar sau trimestrial factura pentru ... (vezi toată discuția)
Sediu firma marian barbu marian barbu BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE LA 31 DEC A EXPIRAT CONTRACTUL PENTRU SEDIU SOCIAL CARE SUNT RISCURILE ? AMENDA ? (vezi toată discuția)