avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cod rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cod rutier

As dori sa stiu daca mai pot contesta un proces verbal legat de depasirea limitei de viteza,pe care totusi l-am semnat fara obiectiuni?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:11, 26 August 2011
Daca sunteti in termenul de 15 zile de la aplicare il puteti contesta.
Dar totusi eu am semnat procesul verbal fara obectiuni,am platit amenda dar am ramas fara permis as vrea sa fac contestatie pentru a amana acele 90 de zile de suspendare.Se poate?
Semnarea procesului verbal dovedeste ca ati primit o copie, nu faptul ca sunteti de acord cu continutul. Puteti contesta in termen de 15 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenda contraventionala nik.cr nik.cr Va rog sa-mi spuneti daca in urma unei contestatii unui proces verbal nesemnat de mine pentru depasirea limitei de viteza si folosirea necorespunzatoare a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nesemnat Intamplare Intamplare Mi-a fost retinut permisul de conducere pt depsirea vitezei de 109 km/h in localitate si mi s-a elibirat o dovada cu drept de circulatie de 15 zile. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere retinut mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Sotului meu i-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale. Radarul se afla pe masina ... (vezi toată discuția)