As avea nevoie de sfatul dvs. in ceea ce priveste urmatoarea situatie:
Sunt din Cluj, verisorul meu si-a lasat masina la mine, deoarece a plecat in Spania in concediu. Am decis ca ar fi mai bine sa parchez masina in fata geamului meu pentru a nu avea surprize neplacute, zgarieturi, alte chestii.Zis si facut, doar ca in cealalta zi ma trezesc cu un act de constatare pe masina, motivul: am parcat pe spatiul verde. In aceeasi zona erau parcate si alte masini tot asa ca ale mele. Am avut de platit 250 ron in 48 ore, in caz contrar, evident, se dubla. Am platit, ca nu am avut ce face. Sau as fi avut o alta alternativa?
La caseria primariei mi s-a spus ca am fost parat, cu siguranta. Ar fi fost mai bine daca atasam o copie dupa actul de constatare?
Alta alternativa nu aveati ,amenda era obligatorie deoarece nu aveati voie sa parcati masina pe spatiu verde ,domeniu public. La caserie daca era nevoie de copie de pe actul de constatare vi-l cerea casiera. Referitor la alti cetateni care parcheaza si iei pe spatiu verde, va sfatuiesc sa apelati la simtul dumneavoastra civic si sa-i reclamati , pentru ca altfel o sa faca fiecare cum il taie capu , si nu e normal ,legea trebuie respectata de toata lumea.#-o