avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Contabil autorizat
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Contabil autorizat

Bun Ziua!

Am terminat liceul la specializarea de economie si am terminat si facultatea de stiinte economice si gestiunea afacerilor cu diploma de licenta.

As avea 2 intrebari:
1)Știu c nu pot semna un bilanț cu aceste studii, dar pot s-mi caut de munc ca contabil cu aceste studii? Dac nu, atunci ce trebuie s fac ca s pot fi contabil.
2) Cum pot s devin contabil autorizat?

V mulțumesc n avans pentru rspunsuri!
Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
JuliaHavadi, utilizator
Cel mai recent răspuns: magdabarbu , utilizator 22:19, 25 Septembrie 2011
Se organizeaza cursuri de catre CECCAR pentru obtinerea calitatii de contabil autorizat sau de expert contabil.

[ link extern ] /
ce scrie pe licenta , licentiat ... ECONOMIST puteti semna bilant contabil linistit , nu va recomand cecarul lucrati part time e foarte multa oferta pe piata sunt milioane de economisti cre nu au de lucru , timp irosit pentru o firma doua nu va legati la cap cu cecarul, nu merita.
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
ovidiu7676, utilizator
eu stiu ca se intra cam greu la CECCAR,examenul este foarte greu,nu oricine poate sa-l ia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate FloryCr FloryCr Buna seara. Eu vreau sa infiintez un SRL. Daca am terminat Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica pot sa imi tin singura contabilitatea? Pe ... (vezi toată discuția)
Inginer cu master in contabilitate ContSters85367 ContSters85367 Buna seara, Un inginer poate sa faca master in ASE si sa devina astfel economist cu drept de a se angaja director economic si de a semna bilantul contabil? ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura emateiu emateiu Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat \"finante-banci\" si master in \"audit si convergenta contabila\"...ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)