Am terminat liceul la specializarea de economie si am terminat si facultatea de stiinte economice si gestiunea afacerilor cu diploma de licenta.
As avea 2 intrebari:
1)Știu c nu pot semna un bilanț cu aceste studii, dar pot s-mi caut de munc ca contabil cu aceste studii? Dac nu, atunci ce trebuie s fac ca s pot fi contabil.
2) Cum pot s devin contabil autorizat?
ce scrie pe licenta , licentiat ... ECONOMIST puteti semna bilant contabil linistit , nu va recomand cecarul lucrati part time e foarte multa oferta pe piata sunt milioane de economisti cre nu au de lucru , timp irosit pentru o firma doua nu va legati la cap cu cecarul, nu merita.
eu stiu ca se intra cam greu la CECCAR,examenul este foarte greu,nu oricine poate sa-l ia
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contabilitate
FloryCr
Buna seara. Eu vreau sa infiintez un SRL. Daca am terminat Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica pot sa imi tin singura contabilitatea? Pe ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura
emateiu
Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat \"finante-banci\" si master in \"audit si convergenta contabila\"...ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)