am avut permisul suspendat pentru o neacordare de prioritate.pe aceasta perioada de suspendare am condus si am fost oprit de un echipaj de politie.masina o stiam in regula de fapt si era dar am intarziat prea mult la drum si au expirat numerele provizorii.cand am fost oprit de echipajul de politie expirasera de 1 ora.era ora 1 noaptea mai exact, ca si cum nu ar fi fost de ajuns toate astea am mai dat si datele altuia sperand ca scap sa nu mi se ia permisul...am reusit pentru moment dar s a aflat la cateva saptamani dupa si am fost descoperit....va rog sa mi spune ti sincer ce poate sa mi se intample in modul cel mai grav? abateri nu am mai avut doar un dosar penal pentru circulare cu numere expirate de 1 zi si asigurarea valabila care s a incheiat cu amenda administrativa.in rest nimik multumesc anticipat
Circulatie cu automobil neinmatriculat - inchisoare de la 1 la 3 ani.
ART. 293
Falsul privind identitatea Prezentarea sub o identitate fals ori atribuirea unei asemenea identiti altei persoane, pentru a induce sau a menine n eroare un organ sau o instituie de
stat sau o alt unitate dintre cele la care se refer art. 145, n vederea producerii
unei consecine juridice, pentru sine ori pentru altul, se pedepsete cu nchisoare
de la 3 luni la 3 ani.
Cu aceeai pedeaps se sancioneaz ncredinarea unui nscris care servete
pentru dovedirea strii civile ori pentru legitimare sau identificare, spre a fi
folosit fr drept.
In plus, ati condus fara sa aveti acest drept ( aveati permisul suspendat).. adica pedeapsa de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
Aveti nevoie de avocat.. poate nu ajungeti in instanta
nu stiu sa mi fi ramas cazier de prima data de cand am facut greseala de a merge cu numere rosii expirate fie chiar si de o zi. politistul spunea ca nu ramane cazier totul s a terminat cu o amenda administrativa pt ca nu am reprezentat un pericol pt societate.nu cred sa am cazier din asta...a fost prima abatere speram si ultima dar ....asta e...