avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condus numere expirate de 20 de minute
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condus numere expirate de 20 de minute

In seara din data de 13 aprilie spre 14 ora 00 20 am fost oprit la volanul masinii unui prieten care avea numere rosii expirate de 20 de minute am fost la declaratii mi s a spus ca mi se va face dosar penal alt politist mi a spus ca pot sa scap doar cu amenda penala sau chiar cu nimic . Nu stiu ce sa mai ma fac ni stiu ce sa mai cred . Imi doream sa intru la scoala de pregatire a agentilor de penitenciare mai pot chiar daca scap cu amenda sau chiar cu nimkc . Va rog frumos sa ma ajutati macar cu o informatie care este cea mai mica pedeapsa mi se v a suspenda permisu de conducere si v a trebui sa dau din nou pentru permis sau doar 90 de zile mai pot sa dau la politie jandarmi orice ?? Va rog frumos nus ce sa mai ma fac simt ca mor numai mananc sunt terminat efectiv . Pot trece cu bine fara dosar penal ?
Cel mai recent răspuns: gart , utilizator 22:01, 14 Aprilie 2018
Daca doriti sa rezolvati problema fara a se ajunge la complicatii, trebuie sa angajati un avocat ce a mai avut spete identice.
Depinde si de ceea ce ati declarat...
Puteti sa va folositi de articolul 30 din codul penal si sa sustineti ca nu stiati ca acele numere erau expirate, in cazul acesta puteti scapa fara sanctiune sau cel mult cu o amenda administrativa.
Din punctul meu de vedere sansele sa va alegeti cu cazierul patat sunt zero deci nu veti avea probleme sa va inscrieti la politie.jandarmerie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Numere expirate-dosar penal piticot78 piticot78 am condus o masina cu numere expirate, am fost oprit de catre un echipaj de politie, si mi s-a intocmit dosar penal. insa masina nu era pe numele meu. pot ... (vezi toată discuția)
Proplema grava mobutu mobutu in octombrie permisul auto mi-a fost suspendat pe 60 de zile si mi-a fost data o dovada de circulatie pt 15 zile.in timpul acesta am fost plecat din oras. bun ... (vezi toată discuția)