avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proplema grava
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proplema grava

in octombrie permisul auto mi-a fost suspendat pe 60 de zile si mi-a fost data o dovada de circulatie pt 15 zile.in timpul acesta am fost plecat din oras. bun in timpul celor 60 de zile dupa ce mi-a expirat dovada am fost prins de politie cu numerele expirate la masina si cu permisu in situatia care o stiti.dosar penal.sunt sanse mari sa scap doar cu amenda administrativa,sper.acum o luna mi-a venit proces verbal din octombrie pt depasirea vitezei legale, 2 pct pe permis,am declarat ca eu conduceam, acum mai mi-a venit tot asa o comunicare sa declar cine era la volanul autoturismului pt depasirea cu 51 de km/h a vitezei locale.ce pot sa fac eu acum:sa declar alta persoana la volan,daca gasesc sau nu se mai poate sa imi mai faca nimic.va agrava starea dosarului sau doar daca se va termina bine cu dosarul si o sa obtin din nou permisu o sa imi fie suspendat din nou pt 90 de zile. scuzati-ma pt greseala din subiectul topicului.si multumesc anticipat pt orice ajutor
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2009
mobutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mobutu , utilizator 13:55, 11 Martie 2009
Ce pot sa spun? Fara rautate iti zic ce gandesc eu in clipa de fatza: asa om asa probleme. Trebuie neaparat sa-ti angajezi avocat. Si nu maine, chiar azi! Nu pierde timpul ca-i in defavoarea ta.
am avocat, dar acum cateva minute am aflat de chestia cu radaru(al doilea). ma intrebam daca ajunge la dosar chestia asta neavand ce sa suspende.problema de persoana mea a fost ca nu am luat treburile in serios poate si varsta este o cauza. am avut permisu aproape un an de zile fara sa iau o amenda dupa care am facut accidentul ce a dus la toate problemele astea.m-ar ajuta mai mult raspunsul la subiect decat ce parere aveti despre mine. nu ca nu as stii si eu ce fapte am facut si din ce categorie de oameni fac parte acum cu aceste infractiuni la dosar de care incerc sa scap cu bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus numere expirate de 20 de minute Vlad23456 Vlad23456 In seara din data de 13 aprilie spre 14 ora 00 20 am fost oprit la volanul masinii unui prieten care avea numere rosii expirate de 20 de minute am fost la ... (vezi toată discuția)
Inchisoare ??? Ovidiu calin Ovidiu calin Buna seara tuturor, sau bună ziua, depinde cum citit intrebarea. In primavara acestui an in timp ce conduceam din Comuna in care locuiesc spre oras cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat hapeialexandru hapeialexandru Buna ziua. am o problema care ma macina de ceva timp (4luni). Am fost implicat intr-un accident auto, am suflat in etilotest si mia iesit 0,40mg\l in aer, iar ... (vezi toată discuția)