Anul trecut am inceput tratamentele stomatologice necesare ,urmate de lucrari metaloceramice,la doi medici.La primul medic am platit in avans tratamentele pentru partea superioara si pentru partea inferioara.A definitivat partea superioara finalizata printr-o lucrare ceramica, tip potcoava care s-a desprins partial la doua zile.A continuat cu tratamentele la partea inferioara, fara elan, cu programari pe care nu le respecta, ajungea cu intirziere de 1, 2 ore si nu exagerez.Asa s-a intimplat si inainte de Craciun cind am stat in fata cabinetului 2 ore la -15 grade.Le-am spus ca asta nu e normal, ca am vrut sa plec...a doua zi au facut la fel.Am considerat ca si daca am pierdut banii in avans pe tratamente, timpul si sanatatea mea sunt importante si am continuat cu un alt medic de la acelasi cabinet.Pe toata durata tratamentelor am solicitat chitanta si factura fiscala dar tot ce am primit de la primul medic a fost o chitanta si o factura nestampilate, spunind ca doar medicul al caruia era cabinetul poate sa-mi dea asa ceva.Si asta a fost un motiv pentru am continuat partea inferioara cu cel de-al doilea medic.Partea inferioara, a fost terminata de tratat si pus lucrarea metaloceramica, de cel de-al doilea medic in 14 zile...si nu s-a desprins.Tehnicianul dentar, a fost acelasi la ambii medici.Din nefericire, partea inferioara este cu dintii prea scurti,modificindu-mi fizionomia fetei, monstruoasa ca estetica,nefunctionala, deoarece de la caninii din stinga pina la molari este in aer, nu calca unii peste altii. Suparat ca trebuie sa refaca lucrarea, tehnicianul a pilit X-(si din partea superioara si din cea inferioara, este ceva mai bine, dar departe de a-si merita banii#-o...Apoi a spus ca primul medic este vinovat ca dintii nu sunt piliti paraleli si egali ca lungime, ca lucrarea este strimba si asa a facut-o si el pe cea inferioara:O, dupa cea superioara,ca el a atras atentia primului medic si ca el lucrarea superioara nu o reface decit cu primul medic care intre timp a plecat in Germania iar cea de jos sa mi-o achit singura.Am platit fara drumuri si timp doar lucrare si tratamente 2100 de euro, pentru refacerea celor doua solicitind al doilea medic impreuna cu tehnicianul , alti1100 de euro.Nu era mai simplu daca tot a stiut ca nu e bine facuta, sa fi spus ca incepem cu refacerea partii superioare si apoi finalizarea celei inferioare??Ambii medici stiau ca s-a desprins lucrarea, si tehnicianul, aveau bune contacte unii cu altii, discutau, ii arata in ce faza e lucrarea, initial au spus ca lucrarea superioara merge desprinsa total cu sistem de pirghii, apoi cind si cea de jos a fost gata, imi spune ca numai taiata se poate desprinde.De la al doilea medic am primit chitante si facturi iar de la primul am cea nestampilata ,SMS si mesaje pe Facebook.Ce pot face , cui ma pot adresa sau cum pot sa-i fac sa refaca lucrarile fara a suporta eu costurile:((.Va multumesc si astept un raspuns....