avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Din nou in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Din nou in somaj

Buna seara! Anul trecut, in octombrie, am intrat in somaj pentru prima data, dupa o perioada de 3 ani de munca.Am depus dosarul pt somaj si, dupa 3 luni, in februarie a.c. , am fost angajata pe o perioada determinata, de 6 luni. La angajare mi s-a spus ca dupa aceasta perioada voi continua sa iau indemnizatie de somaj daca nu ma voi angaja repede in alta parte. Perioada pentru care trebuia sa iau indemnizatia era de 6 luni din care am luat doar 3 luni. Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri!
1) Ce acte sunt necesare pt a relua indemnizatia?
2) Intre timp mi-am schimbat adresa de domiciliu, din sector 6 in sector 3; unde trebuie sa merg pt a depune dosarul, la AMOFM sect 6,unde am avut dosarul sau la sect 3, unde stau acum?
3) Daca nu am inca mutatie la noua adresa (cred ca va dura destul de mult pana o fac) pot primi indemnizatia la adresa data?
Specific ca nu sunt din Bucuresti si pana acum o luna am locuit cu viza de flotant dar dupa ce m-am mutat nu am reusit sa-mi fac o noua viza.
Va multumesc si astept raspunsurile dvs!
Cel mai recent răspuns: gratzielap , utilizator 18:19, 26 August 2011
1. Mergeti la Agentia de Somaj unde sunteti inregistrat si completati o cerere tip de ereluare a somajului (duceti si o decizie de incetare a CIM).
2. Tot aici veti face si o cerere de schimbare a adresei de primire a indemnizatiei prin posta.
3. Cei de la Agentia de Somaj va vor da toate amanuntele necesare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la somaj pt persoana cu domiciliu in bacau si fostul angajator in bucuresti dubluionela dubluionela Daca adresa din buletin este de Bacau dar eu am lucrat 6 ani la un angajator din Bucuresti ( locul meu de munca era intr-un birou din Bucuresti ) pot depune ... (vezi toată discuția)
Referitor somaj - adeverinta de venit mari29 mari29 Buna seara. Am si eu o nelamurire cu privire la somaj. Eu am buletinul de Timis, dar locuiesc si lucrez in Bucuresti. S-ar putea sa fiu nevoita sa intru in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)