avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Referitor somaj - adeverinta de venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Referitor somaj - adeverinta de venit

Buna seara. Am si eu o nelamurire cu privire la somaj. Eu am buletinul de Timis, dar locuiesc si lucrez in Bucuresti. S-ar putea sa fiu nevoita sa intru in somaj, dar stiu ca am nevoie la dosar de adeverinta de venit. Daca imi fac viza de flotant, pot sa solicit somajul in sectorul de care voi apartine atunci cand voi avea viza de flotant si daca pot elibera aceea adeverinta de venituri din Bucuresti? Sau trebuie sa eliberez aceea adeverinta din Timisoara? Astept un raspuns. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 26 Octombrie 2013
Daca va faceti viza de flotant, atunci dosarul pentru somaj in puteti depune la AMOFM in raza caruia aveti resedinta.

Adeverinta de somaj se elibereaza de catre angajatorul dvs.

Adeverinta de la Adm.Fin. cum ca nu realizati venituri o puteti obtine fie de la Adm.Fin. unde aveti domiciliul , fie de la cea unde aveti resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depun actele pentru somaj? loremunteanu loremunteanu Buna seara, Din noiembrie 2011 si pana in prezent am lucrat la o firma care isi are sediul social in Galati si un punct de lucru in Bucuresti (nu cred ca ... (vezi toată discuția)
Unde se declara copilul daca c.i mama este in sect.4 si nasterea in sect.2. blueice blueice Buna ziua, M-am lovit de o alta problema. Domiciliul din C.I. este in sector 4 dar locuiesc efectiv in sector2, copilul se va naste in sector 2. 1.La ce ... (vezi toată discuția)
Inscriere pfa administratie financiara/depunere formular 220 iulia1954 iulia1954 Buna ziua, In urma infiintarii unui PFA, legea spune ca trebuie sa ma inscriu la administratia financiara in termen de 15 zile. Ceea ce am si incercat sa ... (vezi toată discuția)